Szybka i prosta w przygotowaniu pasta na kanapkę, lekko zaostrzona i o wyrazistym smaku.
Zapraszam na mojego nowego bloga: www.Taste-Eat.blogspot.com
Składniki:
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 2 średnie ogórki konserwowe
- 1 mała cebula
- 4-5 łyżek posiekanego szczypiorku
- 2 łyżki majonezu light (lub jogurtu naturalnego czy serka homogenizowanego)
- 2 łyżeczki musztardy kremskiej
- sól i pieprz do smaku
Ogórka i cebulę pokroiłam w drobną kosteczkę, szczypiorek posiekałam. Wszystkie składniki wymieszałam, doprawiłam solą i pieprzem.
Smacznego:)
coś idealnie dla mnie :) uwielbiam wszelkie sałatki z dodatkiem rybki!
OdpowiedzUsuńProste, smaczne i zdrowe. Nice!
OdpowiedzUsuń